Icoonevenementen

Nationale Zilverdag

De dag waarop zilver nog meer dan normaal centraal staat in Schoonhoven. Jaarlijks op 2e Pinksterdag in het centrum van onze Zilverstad.

De volgende editie is op maandag 10 juni 2019.

Oude Haven Concert

Je neemt de historische binnenstad, een mooie oude gracht en heerlijke klassieke muziek. En je hebt een fantastisch muzikaal evenement op een weergaloze locatie. Dit kan je niet missen!

Volgende editie op zaterdag 7 september 2019.

Springerpark Concerten

Grote groepen mensen drommen elke eerste zondag van de maanden juni, juli en augustus traditiegetrouw samen in het Springerpark in Schoonhoven. Het Springerpark is dan in de greep van muziek en gezellig samenzijn. Kleedjes mee, stoeltjes mee en heerlijk genieten van muziek en een drankje.

De muziek is veelzijdig en elke keer weer een leuke frisse verrassing. 

Schrijf voor 2019 zondag 2 juni, zondag 7 juli en zondag 4 augustus maar vast in jouw agenda.

 

Ontdek de Springerpark Concerten

Bartholomeusdag

De jaarlijkse jaarmarkt van Schoonhoven. Heerlijke struinen door de binnenstad van Schoonhoven en genieten van de vele tientallen kraampjes. Traditiegetrouw op de laatste zaterdag van september.

De volgende editie is zaterdag 28 september 2019.

Nacht van het Zilver

Geniet tijdens de Nacht van het Zilver van al het moois dat onze mooie Zilverstad te bieden heeft. De goud- en zilversmeden openen exclusief hun ateliers, galeries en werkplaatsen en tonen de geheimen van het vak.

De volgende editie is op 15 december 2018.

Lekkerr in het Park

Lekker eten, lekker drinken en dat op één van de meest fantastische locaties van onze stad, het Springerpark. Inmiddels niet meer weg te denken uit Schoonhoven!

De volgende editie is op zaterdag 25 mei 2019.