Vooral in de zomer zijn de muziektent en het Springerpark een populaire locatie voor uiteenlopende publieksevenementen. De Springerparkconcerten, Lekkerr in het Park en de Openlucht Kerkdienst zijn voorbeelden van activiteiten die plaatsvinden in het Springerpark of op onze muziektent. Elk jaar zijn er bruidsparen die de muziektent gebruiken op hun trouwdag. De muziektent wordt ook ingezet voor kleinere feestjes, zoals een bedrijfsbarbecue of viering van 12,5-jarig huwelijk. 

De muziektent gebruiken voor jouw evenement?

Voor € 150 (excl. BTW) per dagdeel van maximaal 4 uur kun je de muziektent huren. Dit is inclusief stroom (stroomaansluiting in de vloer van de muziektent) en gebruik van de vaste verlichting in de nok. Zilverstad Marketing zorgt dat loopbrug voor je is uitgeschoven en brengt leuningen aan. Informatie over verhuur of het regelen van de verhuur kun je sturen via de mail.

Evenementenvergunning

Evenement organiseren in de muziektent? Vraag dan tijdig een vergunning aan bij de gemeente Krimpenerwaard. 

Catering

Catering van evenementen is een vak. Ben jij op zoek naar een partij die jouw evenement van catering kan voorzien en de weg weet in de muziektent van Schoonhoven? Wij bevelen je één van de volgende partijen aan:

Lokale verenigingen en stichtingen

Voor lokale culturele verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk is de muziektent gratis beschikbaar. Neem voor deze vorm van huur van de muziektent contact met ons op.