Eva van Oudenaarden

Eigenaresse Eva weet een salon neer te zetten die ontspanning en professionaliteit ademt.

april 2021
Niet voor niets telt de wachttijd op het moment tot een week of vijf. Toch is je bezoek aan Huidstudio Bliss dat helemaal waard. Eigenaresse Eva wist een salon neer te zetten die ontspanning en professionaliteit ademt. Stap mee over de drempel van haar huidstudio aan de Voorhaven.

De reviews op haar website zijn veelbelovend en Eva maakt ze helemaal waar. De afgestudeerd schoonheidsspecialiste vulde haar loopbaan bij een city spa in Den Haag, een medische huidkliniek in Rotterdam en als visagist bij Bijenkort Nederland. Deze mooie mix aan ervaring biedt ze sinds 2016 vanuit Bliss. Eerst vanuit huis in de wijk Thiendenland en nu vanaf de Voorhaven, waar ze vorig jaar mei introk.

Ondernemen in Schoonhoven
“Ik wilde eerst een klantenbestand opbouwen en kijken wat aanslaat in Schoonhoven. Inmiddels heb ik mijn plek helemaal gevonden. Juist in de afgelopen maanden voelde ik me zo gesteund. Er waren erg veel lieve klanten die producten bleven kopen, of een cadeaubon om op een later moment te besteden. Dat heeft me echt goed gedaan en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik merk dat nieuwe productlijnen gewaardeerd worden door mijn klanten. Ik kies deze met veel zorg uit. Ik verkoop nu zes merken en selecteer op basis van de ingrediënten, uitstraling en op de visie van het merk; alle ingrediënten moeten transparant zijn en de huid respecteren. Daarnaast wil ik dat de producten een luxe beleving voor thuis creëren. Persoonlijk advies vind ik erg belangrijk, ik merk dat veel vrouwen zoekende zijn naar de juiste huidverzorging en make-up. Er is ook zo onwijs veel op de markt.”

Eva is bezig haar service uit te breiden: online. Binnenkort gaat haar webshop live. Ze wil een digitale omgeving creëren waar mensen unieke beauty producten kunnen bekijken en kopen. “Ik verkoop als enige in Nederland het parfummerk By Rosie Jane uit Los Angeles en het is tof als mensen daar via mij aan kunnen komen. In de toekomst hoop ik nog meer bijzondere merken en behandelingen toe te voegen aan het assortiment om de behandeling en het advies zo passend mogelijk te maken. Daarnaast is het altijd leuk om als klant verrast de worden met iets nieuws. ”

Meer zien van Huidstudio Bliss? https://www.huidstudiobliss.com/