Arrangement Creatief

Programmatijden

10:00 – 10:30   Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.
10:30 – 12:00  Stadswandeling met gids en aandacht voor de zilvershops in de Zilverstad.
12:00 – 13:30  Lunch met drankje in het centrum van Schoonhoven of aan de oevers van de rivier De Lek.
13:30 – 16:30   Middagprogramma in overleg en vrije tijd om te shoppen en te genieten van de Zilverstad.
+/- 16:30 – eind  Welkom voor een drankje en hapje, ter afsluiting Beleef de Zilverstad. 

Aankomst
Wij ontvangen je graag in De Oude Apotheek te Schoonhoven, een historische locatie waar het vak van Apotheker 225 jaar is beoefend. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

Stadswandeling
De stadsgids neemt je mee, de dag begint met een stadswandeling door Schoonhoven, een vestingstad van de Oud Hollandse Waterlinie en dé Zilverstad. Bij de stadswandeling staat de historie en het zilver centraal. Onderweg bezoeken we ‘zilvermonumenten’ die de Zilverstad bijzonder maken!

Lunch
Na de stadswandeling staat een heerlijke lunch voor u klaar in het centrum van de Zilverstad of aan de oevers van de Lek. Na de lunch is er kort de tijd om te shoppen bij de leuke Schoonhovense winkeltjes in het centrum of te genieten van de Zilverstad.

Middagprogramma met Workshops
Bij uw reservering maakt u een keuze uit een van de onderstaande workshops. Workshop 1 en 2 vinden plaats in oude zilverwerkplaatsen in het centrum van Schoonhoven, de andere workshops vinden plaats in het Nederlandse Zilvermuseum.

Borrel
We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!

Prijs
​Dit arrangement is te boeken vanaf €72,- per persoon inclusief btw. Er is een korting voor reservering voor een groep vanaf 10 personen, de prijs wordt vastgesteld in overleg. De dag is volledig verzorgt en een belevenis van de historie en het zilver in Schoonhoven. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen.