Arrangement Vestingstad Actief

Programmatijden

10:00 – 10:30   Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.
10:30 – 13:00  Vestinggolf met holes bij al de hoogtepunten in het centrum van Schoonhoven.
13:00 – 14:30  Lunch met drankje in het centrum van Schoonhoven of aan de oevers van de rivier De Lek.
14:30 – 16:30   Keuze uit: suppen op het water, route op steppi-e of een stadswandeling door Schoonhoven (vestingstad en Zilverstad).
+/- 16:30 – eind  Welkom voor een drankje en hapje, ter afsluiting Vestingstad Actief. 

Aankomst
Wij ontvangen je graag in De Oude Apotheek te Schoonhoven, een historische locatie waar het vak van Apotheker 225 jaar is beoefend. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

Vestinggolf
Actief, ludiek, uniek entertainment in een historische ambiance, iedereen speelt het gegarandeerd binnen enkele minuten. 100% beleving, hoog humorgehalte, verrassend, spannend van begin tot eind, altijd begeleid door Markies of Markiezin van First Class Entertainment.

Lunch
Na het vestinggolfen staat een heerlijke lunch voor u klaar in het centrum van de Zilverstad of aan de oevers van de Lek. Na de lunch is er kort de tijd om te shoppen bij de leuke Schoonhovense winkeltjes in het centrum of te genieten van Schoonhoven.

Middagprogramma
Bij uw reservering maakt u een keuze uit één van de drie onderstaande activiteiten.

Borrel
We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!

Prijs
Dit arrangement is te boeken vanaf €69,50 per persoon inclusief btw. Het is een volledig verzorgde dag en een echte belevenis van de vestingstad en Zilverstad Schoonhoven. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch (drankje en broodje) en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen.