Arrangement Polder

Programmatijden

10:00 – 10:30   Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.
10:30 – 12:30  Fietsen naar kaasboerderij Schep in Bergambacht en rondleiding.
12:30 – 14:00  Fietsen naar Het Schapenschuurtje in Berkenwoude en lunchen.
14:00 – 16:00 Fietsen door het Loetbos en over de dijk en drankje of ijsje bij restaurant.
16:00 – 16:30   Terug fietsen naar Schoonhoven.
+- 16:30 uur - eind Welkom voor een drankje en hapje, ter afsluiting Beleef de polder!

Aankomst
Wij ontvangen je graag in De Oude Apotheek te Schoonhoven, een historische locatie waar het vak van Apotheker 225 jaar is beoefend. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

Fietstocht naar de kaasboerderij en rondleiding
Na de ontvangst stap je op je fiets en volg je een route van ongeveer tien kilometen naar Kaasboerderij Schep in Bergambacht. Hierna volgt een rondleiding van een uur, hierbij neem je een kijkje tussen de koeien, bij het melken, de kalfjes, de kaasmakerij en je mag diverse soorten kaas proeven (indien voldoende aanmeldingen).

Fietsen naar Het Schapenschuurtje en lunchen
Na het bezoek aan de kaasboerderij, vervolg je de fietstocht naar Het Schapenschuurtje in Berkenwoude. Hier staat een lekkere lunch op je te wachten! De lunch is samengesteld uit zo veel mogelijk lokale producten.

Fietsen door Loetbos en over de dijk en drankje
Na de lunch is er tijd om heerlijk door het Loetbos te fietsen en via de dijk naar restaurant Aan De Dijk te gaan, waar een verfrissend drankje of een lekker ijsje voor u klaar staat. Na het de korte pauze fiets je terug naar Schoonhoven.

Borrel
We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!

Prijs
​Dit arrangement is te boeken vanaf €47,- per persoon inclusief btw. Er is een korting voor reservering voor een groep vanaf 10 personen, de prijs wordt vastgesteld in overleg. De dag is volledig verzorgt en een echte belevenis. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen.