In onze gezellige binnenstad tref je op loopafstand bijna 150 winkels met een breed assortiment. 

Weekmarkt
 

Iedere woensdagochtend vanaf 8.00 uur is er op het Doelenplein de weekmarkt die veel bezoekers uit de regio trekt. Tot 13.00 uur kun je in de 25 kramen voor van alles terecht. 

Koopavond
 

Na een dag werken nog even lekker shoppen? Dat kan! Op vrijdagavond tot 21.00 uur is een aantal winkels in de binnenstad geopend. Na het shoppen kun je het weekend met een hapje en een drankje beginnen in één van onze gezellige restaurants en café's.

Winkelzondag
 

Iedere laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Schoonhoven, tussen 13.00 en 17.00 uur zijn dan ca. 30 winkels in de binnenstad geopend. Naast restaurants, cafés en terrrassen. De supermarkten zijn iedere zondag tussen 13.00 en 17.00 uur geopend.

 

Cadeaubon Krimpenerwaard

Dé cadeaubon van Schoonhoven en de Krimpenerwaard. In Schoonhovende en de Krimpenerwaard te verzilveren bij winkels en horeca. Het aanbod is dus heel divers: lekker uit eten, dat mooie t-shirt of liever een lijst voor je schilderij? Of toch een boek, een fleurige bos bloemen, een mooi zilveren sieraad? Alles kan!

De Cadeaubon Krimpenerwaard is niet alleen leuk om te geven, maar je stimuleert bovendien de economie van de binnenstad en de Krimpenerwaard en draagt zo bij aan het voorzieningenniveau en de leefbaarheid van Schoonhoven. Je kunt de Cadeaubon Krimpenerwaard kopen vanaf € 5,- inclusief een mooie geschenk-envelop.

Leuk om als cadeau te geven of om zelf te krijgen!


 

Meer over de Krimpenerwaard Cadeaubon