Schoonhoven Cadeaubon

DE CADEAUBON VAN SCHOONHOVEN

Gefeliciteerd! Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: de Schoonhoven Cadeaubon. Te besteden bij winkels en horeca in de binnenstad  van Schoonhoven. Dit betekent dus een ruim aanbod van cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants en horeca: dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleert je de economie van de binnenstad en draag je zo bij aan het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in onze bijzondere Zilverstad!

Verkooppunten - Je kunt de Schoonhoven Cadeaubon met gratis cadeau-envelop kopen bij:

Wil je een grote hoeveelheid Schoonhoven Cadeaubonnen bestellen? Neem dan contact op met de VOC Schoonhoven

HOE WERKT DE CADEAUBON?

Je kunt de Schoonhoven Cadeaubon besteden bij ruim 100 winkels en horeca in Schoonhoven. Het aanbod is dus heel divers: lekker uit eten, dat mooie t-shirt of liever een lijst voor je nieuwe schilderij? Of toch een paar sokken, die prachtige tas, een mooi zilveren sieraad? Alles kan! Door de brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. De Schoonhoven Cadeaubon is geldig tot een jaar na de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

Kijk hier voor een overzicht van winkels en horeca waar je de Schoonhoven Cadeaubon kunt verzilveren.

 

VOORWAARDEN

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle uitgegeven Schoonhoven Cadeaubonnen die in omloop worden gebracht.
  2.  Iedere Schoonhoven Cadeaubon heeft een waarde van € 5 (vijf euro) of € 10 (tien euro). In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Schoonhoven Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Schoonhoven Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.
  3. De Schoonhoven Cadeaubon dien in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.
  4. Iedere Schoonhoven Cadeaubon is geldig tot één jaar na de uitgiftedatum zoals vermeld op de achterzijde van de Schoonhoven Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.
  5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Schoonhoven Cadeaubon, waaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Schoonhoven Cadeaubon door vervalsing, zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is de VOC Schoonhoven gerechtigd haar volledige schade te verhalen.
  6. VOC Schoonhoven is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Schoonhoven Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. VOC Schoonhoven is  niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Schoonhoven Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers zijn gekocht. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.