Zilverstad Magazine 2019-2020

Het magazine is een uitgave van Stichting Schoonhoven Zilverstad. De katernen in het blad vertellen over de verschillende krachten en functies van Schoonhoven: als vestingstad, zilverstad, creatieve ondernemersstad en parel in de Krimpenerwaard.  

Het gaat goed met Schoonhoven, schrijft Dick de Cloe (ambassadeur van de Zilverstad) in zijn voorwoord. Hij vervolgt met: "In Schoonhoven zijn initiatieven die een ongekend positieve energie opleveren." De coverstory van Zilverstad Magazine zet één van die initiatieven in de spotlights: de galerie Meesters van de Zilverstad. In het magazine leest men verder over ontwikkelingen in Schoonhoven zoals de herinrichting van Buiten de Veerpoort en een nieuwe fase voor de Ondernemerskring, must-sees en winkels in de binnenstad, Schoonhoven binnen de Oude Hollandse Waterlinie en beweging en natuur rondom de Zilverstad.

Puzzel mee en win een dinerbon!

Zoek de woorden in de puzzel en maak kans op een dinerbon van € 50-. Stuur uw oplossing in vóór maandag 10 juni 2019. De winnaar krijgt van ons bericht. Veel puzzelplezier!

Klik hier om puzzel in te sturen

Waar kun je het Zilverstad Magazine krijgen?